FIAT TIPO 5 ВРАТИ


Динамичен и практичен, со најдобра внатрешна удобност во својата класа
ЦЕНОВНИК (PDF)

ДИЗАЈН

КОМПАКТНА ЕЛЕГАНТНОСТ

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ДИЗАЈНОТ НА TIPO

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ

ВНАТРЕШНОСТ И УДОБНОСТ

ПРОСТОР И СЛОБОДА

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ВНАТРЕШНОСТА И УДОБНОСТА НА TIPO

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ

ТЕХНОЛОГИЈА И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

СИГУРНИ СТЕ ДЕКА САКАТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ?

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЈАТА И ФУНКЦИОНАЛНОСТА НА TIPO

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ви треба информација? Разговарајте со нас