Panda Easy
DAB РАДИО (Опционал)
Целата висока дефиниција на дигиталното аудио за вашата музика и плејлисти, на сите ваши патувања.

Panda Easy
ЦРНА ТАБЛА
Суштинскиот стил доминира во ентериерите.

Panda Easy
НОВИ СЕДИШТА
Сивата боја има повеќе стилска нијанса на новите седишта во две бои.

Panda City Cross
ТВОЈАТА ИДЕАЛНА КЛИМА
Избери ја темперетурата која ти одговара и препушти се на автоматскиот клима-уред да го создаде и одржува идеалниот амбиент за тебе и твоето доживување на возењето.

Panda City Cross
ВНАТРЕШНОСТ СО ЕФЕКТ
Изненадувачки изглед, кој се разликува со секој дел. Новите седишта ги соединуваат деталите во сина еко-кожа со печатен штоф во форма на пчелино гнездо и сребрени шевови.

Panda Cross
СЛОБОДА СО ДОПИР НА КЛАСА
Управувач во кожа за да имаш постојано елеганција во твоите раце. Затоа што стилот се гледа и во движењата.

Panda Cross
КОМФОР ПРИ СЕКОЈА АВАНТУРА
Вопостави ја твојата идеална температура и ужувај во возењето. Со автоматскиот клима-уред твоите патувања секогаш ќе бидат совршено климатизирани.

Panda Cross
ТВОЈОТ СВЕТ, ТВОЕ ВОЗЕЊЕ
Ново радио Uconnect со екран на допир од 7“ со Apple CarPlayTM и Android Auto TM . Доволен е еден допир и веднаш си поврзан со твојот свет.

Panda Cross
ОКОЛИНАТА ПОСТОЈАНО ПРЕД ТВОИТЕ ОЧИ
Природата секогаш дава втора можност. Таблата во дрво е изведена од рециклирано дрво, што претставува ексклузивно решение кое ги обединува дизајнот и одржливоста.

Panda Cross
ЗЕЛЕНАТА Е НОВА ЦРНА БОЈА
Новите панели на вратите се изведени од екслузивни материјали. Избор на стил.

Panda Cross
ВРАЌАЊЕ НА РЕЦИКЛИРАНИТЕ ШТОФОВИ
Уште еден чекор напред по патот на одржливоста. Нои двобојни седишта од рециклирани материјали, со логото Cross, печатен штоф во форма на ленти со детали како што се шевови во окер боја.

Panda Cross
ТОЧНА ПОЛОЖБА
Седиштето кое се регулира во висина ти помага да ја најдеш твојата идеална позиција за возење.
Вози насекаде со правилна видливост и во максимален комфор.

Ви треба информација? Разговарајте со нас