Мотори 1.2 Evo 2 69 Кс 0,9 Twin-Air Turbo 85 Ks
Верзија Pop/Easy/Easy Cross 4 X 4/Easy Cross 4 X 4
Погон На предни тркала 4 Х 4
Гориво Бензин Бензин
Број на цилиндри и позиција 4 во линија напред попречно 2 во линија напред попречно
Вбризгување на гориво MPI Twin-Air Turbo
Работна зафатнина ccm 1248 875
Максимална сила kW ( KS) при број на врт. 51/69 63/85
Макс.вртежен момент ( Nm) при број на врт. 102/3,000 145/1,900
Менувач мануелен, број на брзини 5+1 6+1
Меѓуоскино растојание во mm 2300 2300
Должина во mm 3653 3686
Висина во mm 1551 1605
Ширина во мм 1643 1672
Волумен на багажен простор мин/максимум. Лит. 225/870 225/870
Пневматици 175/65/R14 185/65R15
Максимална брзина km/h 164/155(Easy Cross) 167
Забрзување 0-100km/h 14.8 12.5
Норматив на издувни гасови Е6 Е6
Потрошувачка на гориво ( CE1999/100)
Град 5.7 5.9
Отворено 4.3 4.3
Комбинирано 5.2 4.9
CO ₂ емисија ( g/km) 120 114


*** Вредностите за потрошувачкатана гориво и CO2 се прикажани за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Вредностите зависат од повеќе фактори како што се, дополнителна опрема, временски прилики, стил на возење и товар во возилото.
Вредностите на потрошувачка на гориво и CO2 вредностите се за споредба со други возила кои се тестирани со исти технички процедури.

Ви треба информација? Разговарајте со нас