Panda Easy
СИГУРНА ЗАБАВА
Браниците во боја на каросеријата соединуваат стил и заштита, искажуваат сигурност и леснотија. И го истакнуваат силниот и позитивен дух.

Panda Easy
СВЕТЛА И ЛИНИИ НА ЕДНА ЛЕГЕНДА
Оптичките групи на повишена позиција и трето прозорче со засенчени агли. Прозорче со нова изненадувачка форма, за да
се види сѐ.

Panda Easy
ОБЕЛЕЖЈЕТО НА PANDA
Squircle, новата форма, помеѓу круг (circle) и квадрат (square) е уникатно обележје на Панда, посебен потпис на внатрешноста и надворешноста.

Panda Easy
ТРКАЛА ОД 14”
Стандард потпишан од Panda, ознака по која се разликува.

Panda City Cross
СИЛАТА, ВО ПРВ ПЛАН
Штитници на браникот во боја на каросеријата и сите детали во Cross стил. Изглед кој не минува незабележан и веднаш укажува на решителен карактер.

Panda City Cross
ИЗОБИЛУВА СО РАЗНОВРСНОСТ
Во и надвор од град, носи со себе се` што ќе посакаш, благодарение на надолжните кровни држачи.

Panda City Cross
ЈАСНА НАСОКА
LED дневни светла во сериска опрема за прецизна видливост. За возење кое гледа нанапред.

Panda City Cross
СИЛИНА&СТИЛ
Црните рамки ги заштитуваат страничните делови на твојата Panda и ѝ даваат силна конотација на кросовер.

Panda Cross
ОТКРИЈ НОВА ПРИРОДА
Новата Panda Cross е иновативниот израз на еден кросовер. Решителен и софистициран кој не поминува незабележано, со најмногу технолошки содржини. Оние кои ја сакаат Panda и никогаш не подлегнуваат на компромиси.

Panda Cross
НОВИ ТРКАЛА CROSS STYLE ОД 15“
Уште поопределен изглед, кој се истакнува на секакви патишта и во секакви услови.

Panda Cross
ИЗГЛЕД НА КРОСОВЕР
Штитници под браниците во сребрена и прстен за влечење во црвена боја. Хромирани детали кои го покажуваат вистинскиот став на еден кросовер, за севкупен уште повпечатлив.

Panda Cross
НИКОГАШ ДОСТА ОД АВАНТУРИ
Откриј нови патишта и понеси со себе се што сакаш. Колку повеќе нови насоки, толку повеќе прилики.

Panda Cross
ПОГЛЕД НАНАЗАД ПРИ ПАРКИРАЊЕ
Уште поголема слобода на движење. Задни сензори за паркирање, во сериска опрема кај Panda Cross, ги откриваат препреките зад возилото и со звучен сигнал предупредуваат за нивното присуство.

Panda Cross
АВАНТУРИ ВО ЛИНИЈА СО БОИТЕ
Држачите на ретровизорите совршено се вклопуваат во бојата на каросеријата, за комплетен изглед на кросовер.

Ви треба информација? Разговарајте со нас