Нова гама Panda

Паметни, силни и секогаш единствени!

Новата гама Panda најдобро ја покажува својата разноврсност.
По природа градски автомобил, отворен за нови прилики. Светот на Panda е свет кој ќе те изненади. Иконата на функционалните градски автомобили ги обединува социјалниот став со убавината на слободното движење.

Panda Easy

Мотор 1.2 69 КС Еуро 6∙ Maнуелен клима уред∙ Предни воздушни перничиња и странични воздушни завеси ∙ Електрика на предни стакла∙ Сервоуправувач со висинско прилагодување∙ Далечинска команда на отворање / затворање∙ ESP – електронска контрола на стабилноста∙ Мониторинг на притисок во пневматици∙ Браници во боја на каросерија∙ Сензор за надворешна температура

Panda City Cross

Мотор 1.2 69 КС Еуро 6 Start&Stop∙ Автоматски клима-уред∙ Предни светла за магла∙ Радио со Bluetooth® + DAB∙ Команди на управувач – 10 копчиња∙ Надолжни кровни носачи∙ Предни воздушни перничиња + странични воздушни завеси∙  Електрично подигање на предни стакла∙ Далечинска команда на отворање / затворање∙ Браници во боја на каросерија∙ ESP – Електронска контрола на стабилноста∙ Мониторинг на притисок во пневматиците∙ Сензор за надворешна температура∙ Челични тркала 15″

Panda Cross

Погон на сите тркала 4×4∙ Мотор 0.9 Twin Air Turbo 85 Euro 6 Start&Stop ∙ Автоматски клима-уред∙ Радио со 7″ екран на допир, Bluetooth® + DAB∙ Команди на управувач – 10 копчиња∙  Управувач и рачка на менувач, обложени со кожа∙ Надолжни кровни носачи – CROSS∙ Hill descent control- контрола на брзина при симнување∙ ELD – Електронска блокада на диференцијал∙ ESP – Електронска контрола на стабилноста∙  6 воздушни перничиња∙ Задни паркинг сензори∙ Предни светла за магла∙ Електрични регулирани ретровизори со греење∙

Ви треба информација? Разговарајте со нас