Нов 500 Action

ОД МИНАТОТО ДО ИДНИНАТА
Детаљ кој се навраќа на Fiat 500 од ‘57, белег на семејството: full LED светла на трепкачите кои го слават истиот дух кој, од нашето минато, нè носи во иднината.

Нов 500 Action

ЧЕЛИЧНИ ТРКАЛА, СТИЛ 500
Челични тркала од 15“ надополнети со единственото лого 500.

Нов 500 Action

ПОЛЕСНО УШТЕ СО ПРВИОТ ДОПИР
Електричните кваки на вратите со систем “e-latch” го прават суштествениот изглед и се уште поедноставни за користење во однос на која и да е досегашна верзија на Fiat 500. Доволно е едвај да се допре скриеното копче за да се отклучи автомобилот и удобно да се сместиш на седиштето.

Нов 500 Icon

ОД МИНАТОТО ДО ИДНИНАТА
Детаљ кој се навраќа на Fiat 500 од ‘57, белег на семејството: full LED светла на трепкачите кои го слават истиот дух кој, од нашето минато, нè носи во иднината.

Нов 500 Icon

ПОЛЕСНО УШТЕ СО ПРВИОТ ДОПИР
Електричните кваки на вратите со систем “e-latch” го прават суштествениот изглед и се уште поедноставни за користење во однос на која и да е досегашна верзија на Fiat 500. Доволно е едвај да се допре скриеното копче за да се отклучи автомобилот и удобно да се сместиш на седиштето.

Нов 500 Icon

АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
Бескомпромисна елеганција благодарение на засенчените алуминиумски тркала од 16“.

Нов 500 Icon

ПРИРОДНА ЕЛЕГАНЦИЈА
Клучот на твојот Нов 500 станува стилски додаток, подготвен за користење: обвивката во совршена форма на камен е изведена од биолошки материјал Dura bio, го крие срцето на електронскиот клуч на твојот автомобил. На располагање како опционал.

Нов 500 Cabrio Icon

1 ИКОНА, 2 РАЗЛИЧНИ СТИЛОВИ НА КРОВ
Уживај во шармот на Dolcevita на најиконскиот електричен кабриолет со 4 седишта, кој нуди избор од 3 бои за кровот: црна, сива или сина.

Нов 500 Cabrio Icon

ОД МИНАТОТО ДО ИДНИНАТА
Детаљ кој се навраќа на Fiat 500 од ‘57, белег на семејството: full LED светла на трепкачите кои го слават истиот дух кој, од нашето минато, нè носи во иднината.

Нов 500 Cabrio Icon

АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
Бескомпромисна елеганција благодарение на засенчените алуминиумски тркала од 16“.

Нов 500 Cabrio Icon

ПОЛЕСНО УШТЕ СО ПРВИОТ ДОПИР
Електричните кваки на вратите со систем “e-latch” го прават суштествениот изглед и се уште поедноставни за користење во однос на која и да е досегашна верзија на Fiat 500. Доволно е едвај да се допре скриеното копче за да се отклучи автомобилот и удобно да се сместиш на седиштето.

Нов 500 Cabrio Icon

ПРИРОДНА ЕЛЕГАНЦИЈА
Клучот на твојот нов 500 станува стилски додаток, подготвен за користење: обвивката во совршена форма на камен е изведена од биолошки материјал Durabio, го крие срцето на електронскиот клуч на твојот автомобил. На располагање како опционал.

Нов 500 3+1

ЕДНА НОВА ВЕРЗИЈА НА 500
Единствен стил и удобност соединети во знак на иновацијата: Новиот 500 Icon 3+1 ти посакува добредојде зад воланот преку неговата „магична“
задна врата. Овој единствен детаљ, не само што го олеснува пристапот кон задните седишта, туку е и омаж на легендарниот стил на 500-тката од 1957 година.

Нов 500 3+1

ОД МИНАТОТО ДО ИДНИНАТА
Детаљ кој се навраќа на Fiat 500 од ‘57, белег на семејството: full LED светла на трепкачите кои го слават истиот дух кој, од нашето минато, нè носи во иднината.

Нов 500 3+1

АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА
Бескомпромисна елеганција благодарение на засенчените алуминиумски тркала од 16“.

Нов 500 3+1

ПОЛЕСНО УШТЕ СО ПРВИОТ ДОПИР
Електричните кваки на вратите со систем “e-latch” го прават суштествениот изглед и се уште поедноставни за користење. Доволно е едвај да се допре скриеното копче за да се отклучи автомобилот и удобно да се сместиш на седиштето.

Нов 500 3+1

УШТЕ ПОУБАВ, УШТЕ ПОВЕЌЕ 500
Новата златно-розева боја му дава на новиот 500 уште поуникатен изглед, којшто веднаш се запаметува.

Нов 500 3+1

ПРИРОДНА ЕЛЕГАНЦИЈА
Клучот на твојот нов 500 станува стилски додаток, подготвен за користење: обвивката во совршена форма на камен е изведена од биолошки материјал Durabio, го крие срцето на електронскиот клуч на твојот автомобил. На располагање како опционал.

Ви треба информација? Разговарајте со нас