Новиот 500

Време е да се дејствува за да се создаде подобра иднина

СТИЛ И УДОБНОСТ

Добредојде во новиот електричен Fiat 500. Нова мобилност која е технолошки понапредна, поодржлива и полесна за користење, целосно во стилот на Fiat. Новиот електричен Fiat 500 ги задржува сите свои легендарни карактеристики, но сега е потивок и поеколошки.

Откриј повеќе

КОМПЛЕТНО НОВ И ЕЛЕГАНТЕН

Однатре, електричниот Fiat 500 е комплетно нов и елегантен. Стилот се среќава со удобноста, нудејќи ексклузивно искуство во возењето. Ентериерите, со нивниот чист дизајн, едноставни линии и помалку копчиња, се дизајнирани да ја засилат просторноста, инкорпорирајќи детали инспирирани од природата и одржливоста.

Откриј повеќе

ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

Новиот Fiat 500 е опремен со најнапредните системи за автономно возење ADAS Ниво 2: автоматски прикочува доколку наидеш на препрека, одржува безбедно растојание, ти помага да останеш буден/будна зад воланот…
Новиот систем за информирање и забава те води во иднината. Со брзиот екран на допир од 10,25″, можеш да пристапиш до нови содржини и напредни функции.

Откриј повеќе

ВОЗЕЊЕ НА НАЈВИСОКО НИВО

Зачувувањето на планетата и внесувањето леснотија во секојдневното возење е дел од нашата мисија. Затоа новиот Fiat 500 е изграден на целосно нова 100% електрична основа, дизајнирана за следната деценија. Електричниот Fiat 500 нуди три режими на возење: Normal, Range и Sherpa, кои ти овозможуваат да го одбереш стилот на возење кој најмногу ти одговара.

Откриј повеќе

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас