500X CULT
НЕОДОЛИВО CULT

Дозволи твојот град да го види твојот стил:
500Х Cult е идеалниот кросовер за тебе.

500X CULT
АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА ОД 17“ (ОПЦИОНАЛ)

Cult карактерот секогаш знае како да биде забележан.

500X CULT
ХАЛОГЕНИ ДНЕВНИ СВЕТЛА

Повеќе видливост за возење низ град и поголема сигурност за движење по патиштата надвор од град.

500X CULT
ЗАДНИ LED СВЕТЛА

Покажи им на возилата зад тебе каде возиш.

500X CULT
ЖЕШКИ ДЕТАЛИ

Грејачи на надворешните ретровизори во боја на каросеријата (опционал co Pack Cult Plus) додаваат функционалност на убавината.

500X CULT
СТИЛ НА ДОФАТ НА РАКАТА

Хромирани надворешни кваки и детали кои ја интерпретираат елеганцијата на секојдневен начин.

500X CONNECT
СОЗДАДЕН ЗА ДА БИДЕ ПОВРЗАН

Од карактерот до најмалиот детаљ, 500X Connect е создаден за да ги поврзе вљубениците во технологијата со нивните секојдневни дестинации.

500X CONNECT
АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА ОД 18“ (ОПЦИОНАЛ)

Во линија со новата елеганција, алуминиумски тркала од 18“.

500X CONNECT
МОЌТА НА LED ТЕХНОЛОГИЈАТА

Патот пред тебе ќе биде секогаш осветлен и видлив благодарение на предните и задните LED светла.

500X CONNECT
СПОЈУВАЊЕ НА СТИЛОТ

Прилагоди ја бојата на држачите на ретровизорите со бојата на каросеријата на твојот 500X Connect.

500X CONNECT
ПРЕДНИ СВЕТЛА ЗА МАГЛА

Соочи се со маглата и дај му поинаков изглед на твојот 500Х со само еден допир.

500X CONNECT
ЗАТЕМНЕТИ СТАКЛА

Задните стакла се затемнети до степен да блокираат 99% од УВ зраците: за внатрешноста да биде заштитена од индискретните погледи и да ја задржи свежината.

Ви треба информација? Разговарајте со нас