Ентериер

Ниту една друга ѕвезда нема таква моќ на привлечност. Поради убавината.

Fiat 500 Rockstar

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Int-01-Portrait-989x546

Просторот е затемнет. И фантастичен. Со новите седишта со црна или сина боја штоф со црни винил потпирачи за глава.

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Int-02-Portrait-989x546

Хјустон, овде е се во најдобар ред. Доволно е да се погледне мат зеленава табла. Баш е спортски!

Fiat 500 Star

Fiat-500-Star-Pink-CityCar-Int-03-Portrait-989x546

Убавината е насекаде, благодарение на новите и удобни седишта со црна или мраз боја штоф со винил потпирачи за глава.

Fiat-500-Star-Pink-CityCar-Int-04-Portrait-989x546

Сјајно јадро, сочинето од светлечки детали како ексклузивната табла во мраз бела боја.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас