Надворешност

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Ext03-Portrait-989x546

Елегантен и со стил, како вистинска ѕвезда – Star, смел и спортски како една рокѕвезда – Rockstar. Каков и да е твојот стил, Fiat 500 е градски автомобил кој го истакнува уште повеќе.

Две бои, две личности. Што би избрал помеѓу пудра розевиот софистициран Fiat 500 Star и смелиот мат зелен Fiat 500 Rockstar?

Цврстиот стил на Fiat 500 Rockstar ги допира ѕвездите благодарение на деталите во мат црна боја на предниот дел и на засенчениот хромиран заден дел од надворешните ретровизори.

Почнувајќи од единствените тркала од лесна легура од 16’’, па се до панорамскиот кров: со Rockstar, Fiat 500 станува спортски од глава до петици.

Сјаен и блескав. Тоа е единствениот стил на новиот   Fiat 500 Star.

Дизајн

Star

Fiat-500-Star-Pink-CityCar-Desktop-671x532

Со главата во облаци, со нозете на земја

Една нова ѕвезда е подготвена да те води по бескрајното небо на стил. Тоа е Fiat 500 Star: максимален израз на класа и елеганција, со потпис Fiat 500.

Fiat-500-Star-Pink-CityCar-Desktop-Hotspot-01-388x300

Сјаен.

Благодарение на неговата метализирана розева боја, Fiat 500 Star има младешки и елегантен изглед. Совршен за градски живот.

 

 

 

 

Fiat-500-Star-Pink-CityCar-Desktop-Hotspot-02-388x300

Во што се извонредни ѕвездите? Во сјаењето.

Вистински сјаен и светол автомобил, токму како вистинска ѕвезда. Сето тоа, благодарение на неверојатните сјајни хромирани детали на рачките и на задниот дел на надворешните ретровизори.

Rockstar

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Desktop-671x532

Си спортувал? Се гледа.

Врвен претставник на градските автомобили облечен во спортска облека. И совршено му одговара. Уживај во неограничениот дизајн на Fiat 500 и една нова, досега невидена верзија: исклучителен, разигран и смел. Тоа е новиот Fiat 500 Rockstar.

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Desktop-Hotspot-01-388x300

Спортски изглед

Нема зошто да се размислува. Или барем не за стилот на Fiat 500 Rockstar. Неговата извонредно разиграна, нова, мат зелена боја на каросерија, го осветлува секој детаљ.

 

 

 

 

 

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Desktop-Hotspot-02-388x300Подготвен да ги восхити сите?

Секогаш. Деталите во мат црна боја на предниот дел, му даваат на Fiat 500 Rockstar уште посилен дух и пинтензивна личност.

 

 

 

 

 

Fiat-500-Rockstar-mattgreen-CityCar-Desktop-Hotspot-03-388x300

Во брзина!

Силна личност, нa 360°. Од панорамскиот кров до единствените тркала од лесна легура 16’’ со потпис Fiat 500

 

 

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас