Fiat 500

ЅВЕЗДИТЕ НА FIAT СЕ РОДЕНИ

Единствен, со бескрајна можност за персонализација

Веќе ги запозна неговите елегантни страни кај верзиите
Pop и Lounge. Сега, дозволи да те заведе новиот Fiat 500 Star.

Стилот е тоа што го бараш, нели? Во ред, Fiat 500 станува уште
посмел со сугестивниот Fiat 500
Rockstar.

POP

• Мануелен клима уред • VDC (ABS+ESP+ASR+Hill Holder) • VP1-Радио со USB • Челични тркала со капаци 14” • Електрична регулација на ретровизори • 7 воздушни перничиња

LOUNGE

Сериска опрема дополнително на POP:
• Темпомат • Тркала од лесна легура од 15” • Електрично регулирани ретровизори, греани• Предни светла за магла • Хром кит лајсни•Управувач обложен со кожа со радио команди•VP2 Радио со екран на допир 7” •CARPLAY/ANDROID AUTO

STAR

Сериска опрема дополнително на LOUNGE:
• Застаклен фиксен кров со ролетна • Тркала од лесна легура од 16” • Дигитален екран на допир од 7’’ во боја • Предни патосници • Висинска регулација на возачко седиште • Хром кит 2 (лајни+капаци на ретровизори)

ROCKSTAR

Сериска опрема дополнително на LOUNGE:
• Затемнети задни стакла • KIT SPORT (заден спојлер, спортски ентериер, издувна цевка во хром, странични спојлери) • Управувач-SPORT • Рачка на менувач во кожа • Лајсна на влез на врата

Ви треба информација? Разговарајте со нас