Fiat-Tipo-Mirror-Dizajn – Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

 Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

Дизјан

Во новото Tipo Mirror дизајнот и стилот се иновативни. Внатрешноста го има целиот простор за вас и за сè што посакувате.

img1
Кожен управувач

Кожен управувач

16″ црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај

Хромирани елементи на рачките на вратите, предната решетка, прозорците и ретровизорите.

LED светла

Заштитен Tipo Mirror знак поставен на самата врата.

Метализирана Blue Venezia боја