Fiat-Tipo-Mirror-Dizajn-Tehnologija – Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

 Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

Повеќе технологија

Јавувајте се, испраќајте и примајте пораки и пуштајте ја омилената музика без да ви биде одвлечено вниманието додека возите. И сето ова со само еден допир на екранот, преку командите на управувачот или пак ако повеќе ви одговара, со гласовни команди.

Uconnect-1200-Desktop-960x550_1
Компатибилно со Android Auto™

Компатибилно со Android Auto™

Пристапи кон твоите содржини и апликации на наједноставен и најинтуитивен можен начин: благодарение на Android Autotm™ доволен е само миг за да го поврзете вашиот паметен телефон со Tipo Mirror.
Воспоставувај повици и праќај пораки без да ги тргнеш рацете од воланот, благодарение на гласовните команди. И благодарение на Google maps постојано ќе се информираш за актуелната состојба во сообраќајот.

компатибилно со Apple CarPlay

компатибилно со Apple CarPlay

Поврзи го твојот смартфон Apple со Tipo Mirror благодарение на Apple CarPlay и пристапи до твоите апликации и главни функции преку екранот на Uconnect™ или директно преку командите на воланот. Со леснотија ќе можеш да ја одредиш патеката на движење, да се јавуваш, да испраќаш и да примаш пораки и да поставуваш совршен soundtrack во текот на возењето без да ти биде одвлечено вниманието додека возиш.

Најнова генерација на мотори

Најнова генерација на мотори

Придонесете за животната средина со намалените емисии на CО₂! Направете чекор напред со помош на моторот од најнова генерација Euro 6D TEMP, издржлив и економичен.