Fiat-Tipo-Mirror – Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

 Fiat Makedonija

НОВО TIPO MIRROR


НАВИКНЕТЕ СЕ
ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ЦЕНОВНИК

НОВО TIPO MIRROR

НАВИКНЕТЕ СЕ ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ

Formati_Slider_visore_HomePage-2Visore-HP-TabletLandscape-990-1199x600_B
ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА

ПОВЕЌЕ ТЕХНОЛОГИЈА

Иднината е во вашите раце, но контролирајте ја со мал прст во новото Tipo Mirror. Лесно поврзете го својот паметен телефон со мултимедиа системот Uconnect ™ со 7 ” HD LIVE екран на допир.

ПОВЕЌЕ СТИЛ

ПОВЕЌЕ СТИЛ

Иновативен дизајн и стил. Внатрешноста го има целиот простор за вас и за сè што посакувате. Повпечатлив изглед со ексклузивната надворешност со 16″ црни алуминиумски тркала со дијамантски сјај и хромираните елементи. Изгледот е финализиран со заштиниот Tipo Mirror знак поставен на самата врата.

ПОВЕЌЕ ОПРЕМА

ПОВЕЌЕ ОПРЕМА

Направете чекор напред со помош на моторот од најнова генерација Euro 6D TEMP, издржлив и економичен. Осветлете го вашиот пат со помош на LED дневните светла и предните светла за магла и почувствувајте ја безбедноста со помош на задните паркинг сензори. Финалниот изглед е дефиниран со метализирана Blue Venezia боја ексклузивна само за Mirror.