Дизајн и надворешност

Карактеристиките превземени од семејството се повеќе видливи кај новиот 500L. Изменет надворешен дизајн со карактеристични нови детали.

Мустаќите, решетката и LED дневните светла ја истакнуваат истата легендарна насмевка како и кај 500.

Можете да ја приметите фамилијарната сличност и кај профилот, со страничните лајсни и хромираните рачки и детали.

Ви треба информација? Разговарајте со нас