500L

Многу простор за
семејствата што растат


НАДВОРЕШНОСТ

Мустаќите, решетката и LED дневните светла ја истакнуваат истата легендарна насмевка како и кај 500.

Откријте повеќе

ВНАТРЕШНОСТ

Пространо, комфорно и елегантно повеќенаменско возило кое нуди 3.17 mживотен простор, дополнително нагласен со префинетите внатрешни детали. Новиот 500L: чувствувајте се како дома и патувајте.

Откријте повеќе

ТЕХНОЛОГИЈА

Следете ги вашите патувања со помош на новата контролна табла. Новиот 3.5” TFT екран во боја и подобрениот дизајн кој создава повеќе простор за инструмент таблата му овозможуваат на возачот одличен преглед врз сите параматери.

Откријте повеќе

ПЕРФОРМАНСИ И БЕЗБЕДНОСТ

Супериорна пасивна безбедност. Никој не се грижи подобро за вашето семејство од семејството 500L. Затоа вградивме и до 7 воздушни перничи

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ