500L CROSS

Да растеш не значи да престанеш да истражувашНАДВОРЕШНОСТ

Можете да му прочитате од лицето, со новата предна заштита, решетката и специфичните странични браници со зголемен агол на пристап, дека копнее за авантура.

Откријте повеќе

ВНАТРЕШНОСТ

Новиот 500L Cross е возило со кое можете да појдете секаде, секогаш, создаден за луѓе кои го претвораат секој момент од слободното време во авантура.

Откријте повеќе

ТЕХНОЛОГИЈА

Кој рече дека crossover значи малку технологија? Новиот 500L Cross блика со врвна технологија како што е регулатор за режим на возење и UCONNECT 7” HD LIVE екран чувствителен на допир со USB.

Откријте повеќе

ПЕРФОРМАНСИ И БЕЗБЕДНОСТ

Супериорна пасивна безбедност. Никој не се грижи подобро за вашето семејство од семејството 500L. Затоа вградивме и до 7 воздушни перничиња.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ