Fiat Doblo_Design – Fiat Makedonija

 Fiat Makedonija

DOBLÒ, СИЛУЕТА КОЈА СЕ ИЗДИГНУВА ПРЕД ВАС.

Нов дизајн, нов стил, но истиот нескротлив карактер кој го поседува отсекогаш. Дали сте подготвени?

940X380
СТРАНИЧНИ ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ

СТРАНИЧНИ ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ

СТРАНИЧНИ ТРЕПКАЧИ

СТРАНИЧНИ ТРЕПКАЧИ

БУКВАЛНО СÈ, ДУРИ И ДИЗАЈНОТ
СÈ ШТО Е ПОТРЕБНО ЗА СОВРШЕНО ВОЗАЧКО ИСКУСТВО
Погледнете го убаво, стилот на новото Doblò е многу поуникатен, комплетно рестилизиран преден дел, вградени светлечки кластери, нови метални рабови на гумите и светла на опашката, пространа мазна површина и нова црно-сива боја. Дури и во Вашето слободно време, сигурно нема да останете незабележани.

980X300_2
ПРОСТОР ЗА СÈ И СЕКОГО.

ПРОСТОР ЗА СÈ И СЕКОГО.

Без разлика што и да посакате да земете со Вас, ќе го собере во новото Doblò. Ние ја редизајниравме внатрешноста, со цел да Ви го овозможиме целиот комфор кој Ви е неопходен.