ЛОГИКАТА НА TIPO

Потребно е малку за да добиете многу, вклучувајќи ги богатството од стандардна опрема и сета удобност која ја посакувате, за вистинска цена. Тоа е она што ние го нарекуваме Tipo логика.

ЕДНОСТАВНА ЕЛЕГАНЦИЈА

Сиот простор кој ви е потребен за живот, во должина од само 4.37 метри. Во автомобил со модерен, динамичен, практичен карактер. Со неколку збора: едноставна елеганција.

СИЛНА ЛИЧНОСТ

Модерен, динамичен стил: од LED дневни светла (DRLs) до големата хоризонтална решетка со хромирани сегменти и издолжени линии кои се протегаат од хаубата преку кровот до задниот спојлер, секој дел од Tipo 5 врати се вклопува елегантно, практично и хармонично.

Ви треба информација? Разговарајте со нас