Погледни зад опаковката

Urban_Comfort_pack

Прекрасен е однадвор и удобен однатре. Да се избере најдобриот профил на 500X Urban не е лесно. Подновена внатрешност со детали во техно кожа на седиштата, соодветна боја на каросеријата, командната табла и единственото 500 ЛОГО како потпис на уметникот на неговото ремек дело. Сите материјали и сите прилагодувања се направени за да го понудат најдобриот стил.

Сместете се удобно

motore

Во Новиот 500X Urban, каде секој детаљ е дизајниран За да гарантира најдобар комфор, како што е и новиот ергономичен волан со вградени аудиоконтроли.

Совршено разбирање

keypillar_01

Здружете се со вашиот нов 500X Urban на прв поглед. Со неговата нова редизајнирана инструмент табла со подобрена читвливост на која јасно можете да го видите секое копче за информација, кое ви е потребно при возењето.

Мотор

Компактен и брз. 500X има нова линија на мотори со директно вбризгување кои се тивки и се лесни, но и брзи при побарувањето за забрзување. И многу економични.
Линијата на дизел моторите е исто така подновена. SCR технологијата го создаде новиот Multijet мотор кој е уште поеколошки.

Ви треба информација? Разговарајте со нас