ПРИЛАГОДУВАЊА

За ново супер-обоено доживување, на располагање се 5 дополнителни опаковки (црвена, бела, црна, бронзена и беж), кои содржат покривки за огледалата, моделирани инсертации за врати и стикери за покрив/хауба кои совршено одат со металните рабови на тркалата.
За љубителите пак на целосно хроморан изглед, на располагање е дополнителна хромирана опаковка.

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ТРАНСПОРТ

Атрактивен и функционален, 500X поседува широка палета за избор на системи за транспорт на спортска опрема, како на пример велосипеди, даски за сурфање, скии и даски за сноуборд,  како и голем избор на дополнителни алатки дизајнирани со цел да го овозможат најдобро можно искористување на просторот за складирање, и тоа со помош на граничници, мрежи и организатори.
За поголема удобност,  500X Ви дава на располагање два вида на пакување за Вашите патувања и слободно време, и тоа летно и зимско пакување.

АЛУМИНИУМСКИ ТРКАЛА

Со цел еклсклузивно да го трансформирате Вашето возило,  MOPAR дизајнираше специјално-наменска  широка палета на алуминиумски тркала од 18″, достапна во 5 различни финиш обработки.

Ви треба информација? Разговарајте со нас