500X city look – Fiat Makedonija

500X CITY LOOK

 Fiat Makedonija

500X CITY LOOK

141110_Fiat_54_Fiat-500X-Lounge

НАДВОРЕШНОСТ

ВОЗБУДЛИВ НЕСЕКОЈДНЕВЕН ДИЗАН
И ПЕРФОРМАНСИ КОИ НАВИСТИНА
ОСТАВААТ ВПЕЧАТОК.

ОТКРИЈТЕ ГО arrow

ВНАТРЕШНОСТ

ИЗВОНРЕДНО ЧУВСТВО ДОДЕКА СТЕ ВО НЕГО,
КВАЛИТЕТОТ МОЖЕ ДА СЕ
УВИДИ ОД ПРВИОТ УПАТЕН ПОГЛЕД.

 

ОТКРИЈТЕ ГО arrow
ДЕТАЛИ   ЕКСТРА

ДЕТАЛИ ЕКСТРА

ЕКСКЛУЗИВНИ ДЕТАЛИ
И ЛИНИИ ВО ДВИЖЕЊЕ:
НАВИСТИНА COOL

ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

ИМПЛЕМЕНТИРАНА Е НАЈАКТУЕЛНАТА
ТЕХНОЛОГИЈА ВО НАСОКА НА
ВАШИОТ КОМОДИТЕТ.

ТЕХНОЛОГИЈА arrow