Осветлете ја вашата авантура

Плажа или планина? Асфалт или терен?
Full LED предните светла на 500X Cross ќе осветлуваат совршено пред вас.
Следната генерација на LEDs гарантира 20% повеќе осветленост и 66% заштеда на енергија во однос на вообичаените халогени предни светла.

Понесете го со себе вашиот стил

Новиот 500X Cross ги има заштитените LED задни стоп светла од следната генерација на семејството 500 така што секогаш ќе бидете забележани каде и да решите да одите.

Истражувајте без ограничувања

Со подновената рамка за регистарската табличка, 500X Cross е исто така подготвен за најтешките предизвици.

Секогаш во вашиот идеален простор

Каде и да одите патувајте удобно и со стил. Седишта со детали во техно кожа, табла која е прилагодена на бојата на каросеријата и лого 500 на потпирачите за глава. Секој детаљ на 500X Cross е дизајниран за да го направи непогрешлив и единствен.

Ви треба информација? Разговарајте со нас