ДИЗАЈНИРАН ДА ОДГОВОРИ НА ПОТРЕБИТЕ НА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

500L додава дополнителна линија која овозможува дополнителена заштита и удобност, во рамките на традиционалниот 500 дизајн.  Благо накосената шофершајбна и дводелниот зглоб го зголемуваат просторот и на патниците им нудат поголема видливост, давајќи му на возачот чувство на поголема сигурност.  Пространиот простор од страна на прозорецот на возачот ја намалува можноста од појава на таканаречени мртви точки, овозможувајќи широк квантитативен светлосен опсег кој ја прави внатрешноста на 500 совршено-стилизирана.

ПОГЛЕД КОЈ ГО ОДЗЕМА ЗДИВОТ

Панорамскиот покрив во широк дијапазон на сина боја им овозможува на патниците во 500L простирање се до 1.5m2, и тоа во две верзии: фиксиран и панорамски со електричен контролен систем.

МАЛ, НО СЕПАК ГОЛЕМ

500L, со своите 4.15метри во должина, 1.78 метри во ширина и 1.66 метри во висина, понудувајќи комбиниран простор и внатрешна удобност, со едноставен начин за паркирање.

ЕДИНЕЧНА БОЈА ИЛИ ДВА ТОНА?

Со 10те опции за бои на располагање, вклучувајќи дополнителни 2 бои за покривот и 3 за рабовите, 500L е возило кое нуди опции за персонализација.

СРЕЌАТА СE НЕГУВА ВО РАМКИТЕ НА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО НА ОВАА ЛИНИЈА

Токму тоа е и основата на 500L: секогаш да биде позитивен, насмеан и подготвен да овозможи удобно и топло добредојде на секого, сè со цел неговиот расположлив простор од  3.17 m3 да биде уживан во целосна слобода и задоволство.

КОНФИГУРАЦИЈА НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОСТОР НА 1500 МОЖНИ КОМБИНАЦИИ

Предното и задното возачко седиште и позадината можат да бидат превиткани во форма на маса, додека одвоените задни седишта, освен можноста да бидат прилагодени во во должина, благодарејќи на “fold & tumble” функцијата можат да бидат превиткани околу самите себе со едноставно придвижување. Со тоа Ви се нуди сосема рамна платформа. 455 литарскиот багажник со капацитет на товар сè до 1480 литри.

СÈ Е НА СВОЕТО МЕСТО

Со своите 22 прегради за гориво, во Вашиот 500L на дофат Ви е се што ќе посакате. Без разлика дали станува збор за преносен компјутер или телефон, шише со вода или чадор, во 500L има простор буквално за сè.

Ви треба информација? Разговарајте со нас