ВЕРЕН НА ВАШИОТ СТИЛ

Секогаш поразличен, благодарејќи на широкиот избор на Mopar® accessories, 500L може да биде персонализиран до бесконечност.

НАЛЕПНИЦА И БЕЏ

Персонализирајте го Вашето 500L со налепници и беџови, достапни во широка палета на бои и мотиви.

ХРОМИРАНИ РАМКИ НА РЕТРОВИЗОРИТЕ

ОБВИВКИ ЗА КЛУЧЕВИ

За навистина уникатниот дизајн на капаци за клуч, на располагање се дури 12 бои.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Носачите на покривот Ви овозможуваат да ги сместите Вашите велосипеди, даски за сурфање, скии и даски за сноуборд, и тоа на целосно безбеден начин. И тоа не е се. Mopar® овозможува комплетен асортиман на детски седишта, системи за против кражби, мрежички за багажот, метални закачалки за облека и решетки во делот за патници наменети за преградување на просторот во случај со себе да носите миленичиња. Сè e дизајнирано со цел да Ви ги направи удобноста и патувањето попријатни.

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

500L нуди широк асортиман на дополнителна опрема со цел возилото и Вашите потреби да бидат една целина.  Почнувајќи од корисна количка на буткање, практични термоси, па сè до чадори брендирани со логото на 500L logo и оригинал USB флеш уред.

Ви треба информација? Разговарајте со нас