500L – Fiat Makedonija


 Fiat Makedonija


01

ЕНТЕРИЕР

ПРЕКРАСЕН ОДНАДВОР, КОМФОРЕН ОДВНАТРЕ.

ОТКРИЈТЕ arrow

ТЕХНОЛОГИЈА

СЕКОГАШ ВО КОНТАКТ СО ВАШИОТ СВЕТ.

ОТКРИЈТЕ ГО UCONNECT™ arrow