500 CULT

Сончева и иконска: невозможно е да не ја забележиш новата hero боја на 500 Cult. Невозможно е да не ја засакаш.

500 CULT

Го зацврстува со стил и карактер секое твое патување.

500 CULT

Поголема осветленост и поефикасна при потрошувачките, благодарение на LED технологијата која ја подобрува видливоста пред тебе.

500 CULT

Предните светла за магла на располагање како опционал го оплеменуваат изгледот на предниот дел на 500 Cult.

500 CLUB

Стил кој што не се плаши да го покаже својот карактер

500 CLUB

Алуминиумски тркала од 15”, на располагање како опционал, го карактеризираат изборот на стил како израз на енергичност.

500 CLUB

Осветлете го патот пред вашиот Fiat 500 Club со стил.

500 CLUB

Покажете ја вашата шарена страна со капачињата на огледалата во боја на каросеријата и подгответе се да бидете забележани.

500 DOLCEVITA

Помислите на нешто сино. Го замисливте Fiat 500 Dolcevita, нели? Оваа боја е едноставно непогрешлива.

500 DOLCEVITA

Хромирани елементи на кваките, предниот браник и на задната врата кои уште повеќе го истакнуваат сјајот на изгледот на Dolcevita.

500 DOLCEVITA

Единствениот стил на алуминиумските тркала од 16” во боја мат антрацит co дијамантски сјај е единствен допир за единствениот автомобил.

500 DOLCEVITA

Беџот Dolcevita го потпишува стилот на иконата.

500 DOLCEVITA

500 Dolcevita е наменет за љубителите на убавото, а со неговиот панорамски кров ќе можеш да уживаш во небото и сè она што те опкружува, на секое патување.

500 DOLCEVITA CABRIO

Возејќи се во вашиот 500C Dolcevita, секогаш ќе имате чувство дека со себе носите парче од небото или фрагмент од морето. Сето тоа благодарение на неговата прекрасна сина боја.

500 DOLCEVITA CABRIO

Изберете ја бојата која ја сакате за кровот на вашиот 500C Dolcevita: одберете помеѓу беж, црвена или црна и остварете ја вашата идеја за кабриолет со стил.

500 RED

Кога го избирате (500)RED, избирате автомобил кој се истакнува по својот уникатен дизајн, боја и намена. Избирате да возите икона и да им помагате на другите луѓе. (500)RED е специјална серија која е создадена во соработка помеѓу FIAT и глобалната организација (RED) за поддршка на значајната работа што ја спроведува Global Fund во борба против пандемиите, вклучително и СИДА и КОВИД -19. Изборот на (500)RED може да го направи светот подобро место за живеење.

Прочитај повеќе за соработката

500 RED

Кога правите нешто добро, тоа се покажува. Уживајте во логото (RED) на централниот столб на вашиот (500)RED.

500 RED

Нагласените, целосно црвени мустаќи нека му покажат на светот кои сте навистина.

500 RED

Црвениот заден дел на ретровизорите претставува само еден детаљ што го прави (500)RED толку посебен.

500 RED

Убавина во движење благодарение на алуминиумските тркала од 16” (опционал) и новиот (RED) капак на тркалата.

Ви треба информација? Разговарајте со нас