ГАМА FIAT 500

Дозволете 500 да ви ги покаже неговите хибридни перформанси.

500 CULT

Мануелен клима уред ∙ Start&Stop ∙ Ограничувач на брзина ∙ Радио DAB Uconnect™ со 5″ екран на допир ∙ 7 воздушни перничиња ∙ VDC електронска контрола на стабилност (ESP+ASR/MSR + HBA + Hill holder) ∙ Електричен пакет ∙ 14″ челични тркала ∙ Седишта во син штоф со монограм FIAT ∙ Висинска регулација на управувач

500 CLUB

Опрема CULT +
Радио DAB Uconnect™ со 7″ екран на допир ∙ Apple Carplay™ & Android Auto™ mirroring∙ Радио команди на управувач-8 копчиња ∙ LED дневни светла ∙ Темпомат ∙ 15″ челични тркала Styled

500 DOLCEVITA

Опрема CLUB +
Стаклен фиксен кров со ролетна ∙ 15” алуминиумски тркала ∙ Хромирани детали и беџ Dolcevita ∙ Висинска регулација на возачко седиште ∙ Џеб позади предни седишта ∙ Специјални седишта во штоф Matelassé

500 DOLCEVITA CABRIO

Опрема CLUB +
Панорамски покрив ∙ 15” алуминиумски тркала ∙ Хромирани детали и беџ Dolcevita ∙ Висинска регулација на возачко седиште ∙ Џеб позади предни седишта ∙ Специјални седишта во штоф Matelassé ∙ Задни паркинг сензори ∙ Wind stop-заштита од ветер (опционал)

500 RED

Опрема DOLCEVITA+
KIT RED ( Црвени капаци за надворешни ретровизори, Црвено куќиште за клучеви , Дозер за дезинфекција, Патосници, Антиалергенски филтер за воздух) ∙ 15” алуминиумски тркала со RED лого на капачето ∙ Поделено задно седиште 50/50 ∙ Задни паркинг сензори ∙ Нови седишта од SEAQUAL® YARN со монограм FIAT, црвени опшивки, специјално лого.

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Fiat.

Ви треба информација? Разговарајте со нас