500 CULT

ОБОЕНА ВО СИНО
Таблата на располагање како опционал “Techno Blue Opaca” додава софитициран допир на боја на ентериерот на 500 Cult.

500 CULT

НОВИ СЕДИШТА СО МОНОГРАМ
Последно придодадено во еволуцијата, монограм со Fiat на новите седишта во син штоф, за уште поексклузивен изглед.

500 CONNECT

НОВИ СЈАЈНИ СЕДИШТА «FLASHY»
Стил кој веднаш паѓа в очи благодарение на комбинацијата црн штоф со инсерти во техно-кожа.

500 CONNECT

КОНТРОЛА И ЗАБАВА, ЗАЕДНО
8 копчиња на спортскиот волан за уште поголема контрола на сите функции на твојот 500 Connect, што ќе ти пружи уште позабавно доживување и посигурно возење.

500 CONNECT

СЕДИШТЕ СО ВИСИНСКО ПРИЛАГОДУВАЊЕ
Вози го твојот 500 Connect со врвен комфор: доволно е да ја одредиш идеалната висина на твоето седиште за да уживаш максимално, зад воланот.

500 CONNECT

НОВА ТАБЛА ВО СРЕБРЕНА MAT БОЈА
Стилот добива неочекувана промена со вклучувањето на овој нов елемент во мат сребрена боја.

500 CONNECT

ЕКРАН НА ДОПИР ОД 7”
Контролирај го сето она што ти е важно за време на возењето: условите на патот по кој се движиш и нивото на батеријата на моторот Mild Hybrid co екран на допир од 7” на располагање како опционал.

500 DOLCEVITA

ВНАТРЕШНА ЕЛЕГАНЦИЈА
Како права икона на животниот стил, 500 Dolcevita изобилува со детали инспирирани од светот на модата, со софистициран стил на седиштата со дезен, збогатени со детали во техно-кожа.

500 DOLCEVITA

ВОЗИ СО МАКСИМАЛНА КОНТРОЛА
Воланот со хромирани детали ти нуди потполна контрола на функциите на автомобилот, благодарение на неговите 8 копчиња.

500 DOLCEVITA

ЗАДНИ СЕДИШТА 50/50
Стилот и функционалноста патуваат заедно: задното седиште е поделено 50/50 и нудат повеќе простор за багаж, кога е тоа потребно.

500 DOLCEVITA

ЕКРАН НА ДОПИР ОД 7”
500 Dolcevita нуди комплетна прегледност на сè она што те опкружува, давајќи ги сите потребни информации кои се однесуваат на возењето, благодарение на екранот на допир од 7” на располагање како опционал.

500 SPORT

НОВИ СПОРТСКИ СЕДИШТА
Спортскиот изглед достигнува нови граници: спортски седишта во црн штоф со електро зашивање, го обединуваат динамичкиот став во еден единствен стил.

500 SPORT

УБАВИНАТА ПОКАЖУВА МУСКУЛИ
Новата табла во боја на титаиум со лого во црвена боја е спортски додаток во внатрешноста на 500 Sport.

500 SPORT

СЕДИШТЕ СО ВИСИНСКО ПРИЛАГОДУВАЊЕ
Ослободи го твојот спортски дух,одреди ја идеалната висина на твоето седиште и уживај максимално, зад воланот.

500 SPORT

АВТОМАТСКИ КЛИМА-УРЕД
Одбери ја идеалната температура и препушти му на автоматскиот клима-уред да ја одржува идеалната температура во автомобилот за време на твоето патување.

500 SPORT

ТОТАЛНА КОНТРОЛА, ПОСТОЈАНО
Доволен е само поглед на екранот на допир на твојот 500 Sport за да имаш сè под контрола.

Ви треба информација? Разговарајте со нас