500 CULT

Сончева и иконска: невозможно е да не ја забележиш новата hero боја на 500 Cult. Невозможно е да не ја засакаш.

500 CULT

Го зацврстува со стил и карактер секое твое патување.

500 CULT

Поголема осветленост и поефикасна при потрошувачките, благодарение на LED технологијата која ја подобрува видливоста пред тебе.

500 CULT

Предните светла за магла на располагање како опционал го оплеменуваат изгледот на предниот дел на 500 Cult.

500 CONNECT

Новата комбинација на две бои сивата Pompei и црната Vesuvio, му дава уште посмел изглед на карактерот, истакнувајќи ги спортските линии на новата верзија Connect.

500 CONNECT

Стил кој што не се плаши да го покаже својот карактер, благодарение на впечатливиот браник, на страничните прагови и на задниот спојлер.

500 CONNECT

Изглед кој се препознава во какви и да е услови, со предни светла за магла кои го нагласуваат спортскиот лик на 500 Connect.

500 CONNECT

Алуминиумски тркала ОД 16”, на располагање како опционал, го карактеризираат изборот на стил како израз на енергичност.

500 DOLCEVITA

500 Dolcevita е наменет за љубителите на убавото, а со неговиот панорамски кров ќе можеш да уживаш во небото и сè она што те опкружува, на секое патување.

500 DOLCEVITA

Хромирани елементи на кваките, предниот браник и на задната врата кои уште повеќе го истакнуваат сјајот на изгледот на Dolcevita.

500 DOLCEVITA

Единствениот стил на алуминиумските тркала од 16” во боја мат антрацит co дијамантски сјај е единствен допир за единствениот автомобил.

500 DOLCEVITA

Беџот Dolcevita го потпишува стилот на иконата.

500 DOLCEVITA

500 Dolcevita е наменет за љубителите на убавото, а со неговиот панорамски кров ќе можеш да уживаш во небото и сè она што те опкружува, на секое патување.

500 SPORT

500 Sport ја покажува сета своја персоналност со новата боја на каросерија hero, која ја комбинира елеганцијата на сивото со материјалниот карактер на мат бојата.

500 SPORT

Посебни браници, странични прагови и заден спојлер ја оплеменуваат динамичката душа на
500 Sport.

500 SPORT

Предните светла за магла го оплеменуваат изгледот на предниот дел на 500 Sport.

500 SPORT

Градски автомобил со карактер, никогаш не поминува незабележан, од кровот до алуминиумските тркала SPORT.

500 SPORT

Неговата незапирлива ДНК отворено се изјаснува, co беџот Sport.

500 SPORT

Опфати го целиот град со поглед: уживај со погледот кренат нагоре низ панорамскиот кров.

Ви треба информација? Разговарајте со нас