Нова гама Fiat 500

НЕКА СЈАЕ ТВОЈОТ СТИЛ

500 CULT

Нова боја hero ∙ 14″ алуминиумски тркала ∙ LED дневни светла ∙ Предни светла за магла ∙ Паркинг сензори ∙ESP ∙TMPS ∙ Радио команди на управувач ∙ Радио 5″ екран

500 CONNECT

Изглед со спортска ДНК ∙ Предни светла за магла ∙ Паркинг сензори ∙ TMPS ∙ ESP∙ Алуминиумски тркала 16” ∙ Нова комбинација на две бои сива Pompei и црна Vesuvio ∙ Радио 7″ екран ∙ Apple Carplay&Android Auto ∙ Аудио систем Beats®

500 DOLCEVITA

Космички изглед ∙ Хромирани детали ∙ 15” алуминиумски тркала ∙ Беџ Dolcevita∙ Панорамски кров ∙ Xenon светла∙ 7″ инструмент табла во боја ∙ Менувач обложен со кожа ∙ Радио 7″ екран со навигација

500 SPORT

Нова сива боја Moda Matt∙ Спортски детали∙ Предни светла за магла ∙ 16” алуминиумски тркала Sport∙ Беџ Sport ∙ Панорамски кров∙ Автоматски клима уред

Ви треба информација? Разговарајте со нас