500, САКАМ РОСА

Химна на околината која совршено ја отсликува неговата раззеленета душа: новата боја, зелена како роса Green Dew за новиот 500 и 500C Mild Hybrid, специфична нота на зелено, создадена за да ја истакне новата хибридна генерација.

ГОРД ДА СЕ БИДЕ ХИБРИД

500 се гордее со неговата хибридна душа и тоа го покажува со екслузивното лого на изданието за лансирање на B-pillar:
знак кој го истакнува трудот вложен за заштита на околината.

СТИЛ

Новиот 500 и 500C Mild Hybrid се стилски икони од глава до петици. Уживај во елегантниот изглед на специфичните алуминиумски тркала во мат црна боја 16” со завршни мат црни обработки и бели детали на средишниот дел.

НОВА ПЕРСПЕКТИВА

Колку побистро небо, толку подобра глетка. Не постои подобар начин да се ужива во свежото ветре од возење во стилскиот нов 500C Mild Hybrid, со црн кров на отворање.

Ви треба информација? Разговарајте со нас