КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Јавете ни се

За да нè контактирате телефонски, побарајте нè на следниве броеви: Централа : 02/3093-100 Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129, 075 278 436 Резервни делови: 02/3093-125 РАБОТНО ВРЕМЕ: Понеделник-Петок продажни салони  09:00 - 14:00 сервиси                     08:00 - 14:00 дирекција                 08:30 - 14:00

Контактирајте нè со цел да добиете ексклузивни детали однапред.

Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

E-Mail
Телефон
Постирај
SMS

Правни забелешки
Ги прочитав правните забелешки и прифаќам моите лични податоци да бидат обработувани од страна на Аутомобиле СК за потреби на маркетинг и промоција на производи, понуди и услуги.*