Skip to content Skip to navigation

    ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА

    ИНФОРМИРАЊЕ И ЗАБАВА

    Систем за информирање и забава кај Panda содржи радио со екран од 5” DAB, AM/FM tuning, плус USB и Bluetooth конекција.Исто така е на располагање како опција е радио со екран на допир од 7‘’ со Apple CarPlay и Android Auto mirroring во пакетот Tech или како стандард кај Panda Cross и Panda RED.