Брендот

ДА СЕ ЗАМИСЛИ АВТОМОБИЛ

Замислата е двигател на напредокот. Дизајнот Fiat  го раскажа сопственото време и ги навести формите.

ДА СЕ ИЗГРАДИ ИДНИНАТА

Технолошката иновација е срцето на секој наш проект. Иновираме за да го подобриме квалитетот на возењето, за да ја гарантираме сигурноста на нашите клиенти, за да понудиме подобар однос кон околината.

Повеќе од еден век страствено грабиме напред. Го нарековме производ, технологија, фирма, пазар, групација. Помогнавме да се смени светот. Со него поминавме патишта и направивме да ги поминат.

Повеќе од еден век градиме страст. Се нарекува автомобили. Но, нам ни се допаѓа да ги нарекуваме идеи, затоа што со страста кон идеите далеку се стигнува.

ДА СЕ ОСТАВИ ТРАГА ВО ИСТОРИЈАТА

На крајот од деветнаесетиот век е создадена автомобилската индустрија. Уште на самиот почеток Fiat ја живее оваа историја и продолжува да го прави тоа, како протагонист на пазарот и на иновацијата.

1899

ВО ТОРИНО

1 МОДЕЛ

24 ПРОИЗВЕДЕНИ ПРИМЕРОЦИ

1 ФАБРИКА

150 РАБОТНИЦИslider_chi_siamo

Ви треба информација? Разговарајте со нас