СЕРВИСНА АКЦИЈА! – Fiat Makedonija

FIat Servisna_839x752_2

СЕРВИСНА АКЦИЈА!


Во пресрет на зимата купете нов оригинален акумулатор Magneti Marelli и искористете ја можноста за бесплатна промена.*Контактирајте нè  


Локатор на сервис

*Акцијата важи само во овластената сервисна мрежа на Fiat во Македонија.