Пакет промена на масло – Fiat Makedonija

839x759 - slika maslo_filer za promocii

ПАКЕТ ПРОМЕНА НА МАСЛО ОД 1650 ДЕНАРИ

Филтер за масло и масло Shell Helix
Работната рака е вклучена во цената.
1 година гаранција на вградените оригинални резервни делови и работната рака.
25% попуст на сите други филтри и бесплатна монтажа.
Акцијата трае до 30.06.2017 и важи за сопственици на возила – физички лица
За детални цени на сите модели, ве молиме контактирајте нè.ПОБАРАЈ ПОНУДА

FIAT-MASLO_970x570_maj-2017