nov500 – Fiat Makedonija

New Fiat 500_839x752px

НОВИОТ FIAT 500 – ВЕ ОСВОЈУВА!

Поатрактивен, повеќе позитивен, едноставно многу повеќе од 500.

Новите LED дневни светла се инспирирани од нулата која е дел од логото на 500,
а во темница тие се неговиот препознатлив заштитен знак.

Сега со цена од 10.500 €

ПОБАРАЈ ПОНУДА