Linea 8990 – Fiat Makedonija

Fiat Linea_839x752px

НЕВЕРОЈАТНА ДИЗЕЛ ПОНУДА

FIAT LINEA 1.3 МЈЕТ DIESEL

со клима уред, ABS, електричен пакет, воздушно перниче за возач и совозач, светла за магла, радио CD, багажен простор 500l и потрошувачка од 4,0l /100 km – ќе виде Ваша за 10.990 €.

ПОНУДАТА ВАЖИ ЗА ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ПОБАРАЈ ПОНУДА