FIAT TIPO СЕМЕЈСТВО ВЕЌЕ ОД 11.990 € – Fiat Makedonija

839x755

FIAT TIPO СЕМЕЈСТВО ВЕЌЕ ОД 11.990 €


Со Новите Tipo 5 врати и Station Wagon, семејството е целосно!

Ова богато опремено семејство го има вистинскиот автомобил за вас, сите три модели имаат необична внатрешна просторност и сета технологија, комфор и сигурност кои ви се потребни.

FIAT TIPO. ПОТРЕБНО Е МАЛКУ ЗА ДА ДОБИЕТЕ МНОГУ!
ПОБАРАЈ ПОНУДА