FIAT TIPO СЕМЕЈСТВО ВЕЌЕ ОД 10.990 ЕВРА – Fiat Makedonija

11-09 Fiat Tipo Family_839x752

FIAT TIPO СЕМЕЈСТВО ВЕЌЕ ОД 10.990 €

сериска опрема:

Клима-уред
6 воздушни перничиња
ESP +Hill Holder
ABS + EBD
Радио со USB/AUX и команди на управувачот
Tire pressure monitoring system
Багажник со зафатнина од 520 литри
Електричен пакет
1.4 95 КСПОБАРАЈ ПОНУДА