500L АКЦИЈА – Fiat Makedonija

Fiat 500L_Big Deal_839x752

ПОНУДА ШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА!

500L за 11.650 €*

Само за возилата на залиха: Мотор 1.4 16V 95 КС | Клима-уред | Радио + Touchscreen + Bluetooth | ESP+ Hill Holder | 6 воздушни перничиња | Метализирана боја | Управувач и менувач во кожа | Команди на управувач за радио и телефон


Преземете понуда


Контактирајте нè  

*Понудата е валидна за 500L 1,4 16V POP возилата на залиха со вклучена дополнителна опрема и вклучен екстра попуст до 3960€.