Fiat Makedonija – Master

ПРЕД ДА ИЗБЕРЕТЕ ЕДЕН, ИЗБРОЈТЕ ДО ТРИ!

Прво го замисливме Тipo Sedan и му дадовме неверојатна цена –
Fiat Tipo Sedan веќе од 11.990€.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

Потоа решивме да му го зголемиме семејството со Новото Fiat Tipo 5 врати.
Му додадовме радио MP3 со USB, клима уред, 6 воздушни перничиња,
најголем багажник и просторност во класата и уште многу, многу други нешта.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

Со Новото Tipo Station Wagon семејството Tipo е комплетно!

Tipo Station Wagon со гoлем простор за споделување со целото семејство.

FIAT Tipo семејство – потребно е малку за да добиете многу!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

MyAUTO клуб на сопственици

Аутомобиле СК ви го претставува клубот на сопственици на FIAT патнички возила MyAUTO. Зачленете се во MyAUTO и заштедете до 35% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги. Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе! Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на FIAT.

Дознајте повеќе arrow

Најново од Fiat